Stiv Bushemi
Полезный отзыв
Отличный — покупать не раздумывая

Опыт использования
только купил

Плюсы
Шикарная батарея, аккум держит 3 дня легко. Сканер срабатывает быстро, сам смартфон не тупит не висит и ничего такого. Есть всякие прикольчики типа с фишками и управлениями жестами.

Минусы
да нет их тут. тут даже можно сразу 2 симки ставить и при надобности карту с паятью и ичего не нужно выбирать, слот нормальный

Общее впечатление
ни разу не пожалел, что взял Моторолу. и в руке приятно и по качеству реально хорош

Полина Шепелева
Полезный отзыв
Отличный — покупать не раздумывая

Опыт использования
менее месяца

Плюсы
Металевий розбірний корпус, 2 Сімки, великий гарний дісплей, нативний андроїд, керування жестами, nfc, БАТАРЕЯ 5000!!!

Минусы
та ніби то немає

Общее впечатление
Цей телефон мене порадував, свій розбила декілька тижні тому. За невеликі гроші і принципово не китай майже нічого вдалого не знати, а тут батарея на 5000 та нормальна камера. Зарядку тримає, ігри грає, думає шидко і плавненько. Я не знаю, як мотороли оптимізують свої пристрої, але на соьмому чистому андроїді все працює швидко. Давно хотіла спробувати чистий андроїд, от і познайомилися так сказати. Зовнішньо виділяється своєю круглою камерою на задній панелі, сенсор нормально швидко працює та заміняє кнопки екрану, а ще приємно здивувало, що не потрібно, як в китайцях жертвувати однією СІМкою, заради флешки - дві СІМ-картки працюють одночасно та є окреме місце під флешку. В нього навть NFC є за такі невеликі гроші.