Мастер Сервис, магазин
Не рекомендую
Согласен с отзывом

ШАХРАЇ " Це все що можна написати про цей псевдо-сервіс...
Розкладу детально ситуацію :
Звернувся я до них тому що непрацював гідропідсилювач на audi q7 , залишив авто поїхав додому на таксі . Цього ж дня зателефонували і сказали що на рульовій рейці якесь там кільце обірвано і ремонт буде 4000 грн , я погодився .Наступного дня забираючи авто я перепитав чи все гаразд і чи працює гідропідсилювач ? На що отримав відповідь ми незнаємо , на сервісі слизька підлога і як що він важкувато працює то потрібно 2 дні поїздити щоб розпрацювався , ну поїздив нерозпрацювався , купив новий і знову приїхав на заміну . Ще коли приїхав перепитав чи можу зачекати , відповіли що це надовго , я в снігопад взяв таксі за 300 грн і поїхав на сихів .Тільки зайшовши у квартиру я отримам дзвінок з псевдо-сервісу і мегі повідомили що вони неможуть відкрутити болтів щоб зняти гідропідсилювач і потрібно знімати двигун, я взяв знову таксі за 300 грн і поїхав забирати авто , Отже питання навіщо було реставрувати рейку незнімаючи насос гідропідсилювача ? Які гарантії що його взагалі реставрували ?(фото я небачив і роботи теж) складається враження що робилось аби що і ціль була лише нажитись ... ВИСНОВОК РОБІТЬ САМІ

Менеджер: Сіденко Володимир Вікторович
Заказ: MS06-017492

11.02.2021

worldofwork.ua
Не рекомендую
Согласен с отзывом

НИКОГЛА НЕ РЕМОНТИРУЙТЕСЬ НА ДАННОМ СТО. Не квалифицированные, Не компетентные, Бестолковые, ВОРЮГИ!!!!.
Ремонтировал Опель вектра С, замена тормозных дисков и колодок, т.к. засветился датчик.
Заменили, итог. Не работает датчик на колодки (сломали напрочь, сказали что отвалился), Не работает ручник, (сказали суппортам ласты, пошарился в Инете оказывается они всем кто меняет колодки чинят суппорта, бонус у них такой с людей содрать 1200 грн). Что то конкретно звенеть в заднем колесе, даже собрать нормально не смоли. Самое печальное что на новых тормозных колодках и дисках тормоза вообще НЕ работают. БЕЗТОЛОЧИ. Еще и коврик резиновый с авто сперли, с кармана под телефон. И отдавать не хотят. УРОДЫ. Там есть чувак ВАДИМ. Это вообще кадр, наверно до этого на барабашова обувью торговал, всем клиентам говорит что у меня и моих друзей была такая машина как у ВАС, очень хорошая но вот УК них это больная тема.
Советую с данным СТО вообще не связываться.
Если кто то все таки решит рискнуть, то перед тем как там оставлять свое авто просто посидите там часик в комнате ожидания и послушайте как там клиентам лапшу на уши вешают. Все клиенты возмущаются на качество специалистов. Возможно этот час сэкономит Вам целый месяц зря потраченного времени!!!. И самое основное, Уважаемые посетители данного СТО когда забираете свое авто проверяйте все ли вещи остались на месте. ВОРУЮТ НЕ ТОЛЬКО ВАШИ ДЕНЬГИ НО ЕЩЕ И ВЕЩИ!!!

Менеджер: Вадим
Заказ: MS-0003471

17.08.2016

Sanek32

Отзывы

отличный нет
нормальный нет