Terka, интернет-магазин
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Заказано було товар в горе-інтернет магазині "Terka"
Мало того що товар кардинально відрізнявся від того що описаний на сайті, тай ще при поверненні товару тягнули навмисне час з поверненням коштів за товар і прийшлось мені оплачувати послуги пересилки "туди і назад", хоча дизінформування було з їхньої сторони.
Друзі, надумаєте в них щось купувати, рівень інтернет магазину не той щоб перераховувати кошти на на карту на перед за товар - тільки наложкою і тільки після того коли оглянете товар! не наступайте на ті ж граблі від яких получив шишку я.
Гарних всім покупок

Менеджер: Жодного разу не представилась
Заказ: 975
Доброго дня. Андрій, дуже Вам дякуємо за відгук, ми обов'язкого візьмемо його до уваги при подальшій роботі. Але все ж таки ми повинні відповісти, бо ваш відгук частично містить неточності. По-перше, ви замовили товар, оплатили його і ми вам його відправили точно у вказаний строк. По-друге, ви зателефонували нам і повідомили, що виїзджаєте на заробітки та не зможете забрати посилку. Ми НЕ відмовили у поверненні посилки та коштів, але повідомили, що повернення товару не за нашою виною, тому ви повинні відшкодувати вартість транспортування, бо ми свої зобов'язання виконали. Після чтого вам це не сподобалось і ви почали погрожувати нам відгуками, розмовляли з менеджером не ввічливо, кричали та погрожували. Потім ви таки не поїхали на заробіткі, а значить сказали нам не правду, щоб якось уникнути відповідальності за замовлення. Ви повідомили, що підете на пошту, щоб "оглянути" товар та цілеспрямовано знайти в ньому невідповідність. Після огляду заявили, що потужність в інструкціі вище, аніж в описі на сайті. Але, на жаль, ви не врахували те, що в характеристиках вказана номінальна потужність, а в інструкціі МАКСИМАЛЬНА. Якщо ви працюєте з технікой, то маєте знати значення цих величин. У нас є в наявності записи розмов та листування з вами, а за погрози та наклеп на роботу магазину ви також несете відповідальність. Ми діємо в рамках Закону, та бажаємо вам враховувати ПРАВИЛА, за якими працюють інтернет-магазини. Повернення було не з нашої провини, товар був якісний та вчасно відправлений. В таких випадках доставку повернення сплачує покупець, а вдаватися до цілеспрямованих претензій та шахрайських схем - це ваше право, але ніяк не провина магазина.

10.02.2021

Fynjl

Отзывы

отличный нет
нормальный нет