Best-Avto, интернет-магазин
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Відгук негативного характеру пишу вперше, так як, до цього випадку такого свавілля не зустрічав. І сподіваюсь , що він хоч комусь допоможе та убезпечить. Відверто кажучи, думав що , таких магазинів в Україні не залишилось, але на жаль – помилявся.
03.03. 2023 року в інтернет-магазині «BEST-AVTO» м. Харків пл.Кононенко 1, +38(097) 46-16-514, ФОП Пилипченко Роман Миколайович (Адреса: м.Харків, пр.Героїв Сталінграда, будинок 1/5, квартира1 , (099) 949-4004) , замовив товар : КОЛПАКИ ДЛЯ КОЛЕС LE MANS PRO SILVER BLACK R15 С ЛОГОТИПОМ RENAULT (КОМПЛЕКТ 4 ШТ.) 4 RACING, вартістю 1440.00грн.
05.03.2023 отримавши на Новій Почті та детально оглянувши товар у себе вдома, я зрозумів, що надісланий товар не з тими характеристиками , що відображені на сайті, а саме - не правдиво вказані бренд товару та його властивості (присланий товар в інших торгових точках коштує на 30-50% дешевше)
06.03.2023 року, повідомив Продавця про повернення товару , через його невідповідність ( і в усній формі і листом на електронну адресу) , та відправив Продавцю, так як і отримував - Новою Почтою наложеним платежем.
07.03.23 року, о 10.56, Товар прибув до Продавця у відділення Нової Почти (Харків, НП №5). Після чого Продавець перестав виходити на зв'язок, ну і очікувано не забирає товар і НЕ повертає кошти.
В телефонній розмові Пилипченко Роман Миколайович, не запропонував ніяких варіантів для можливого вирішення питання (обмін на альтернативний товар, компенсацію і т.д.), а в зухвалій формі , відразу поставив під сумнів моє законне право на повернення товару та попередив про небажання забирати товар і повертати кошти.
Товар мною не використовувався, збережено його заводське пакування ( не розпакувався),
На даний момент питання не вирішене готується скарга в Головне Управління Держпродспоживслужби в Харківській області , а потім в суд.
(Фото товару, чек, заяву про повернення товару, ТТН про відправлення, скріни переписки можу додати)

Менеджер: ПИЛИПЧЕНКО АЛЬОНА ВIКТОРIВНА
Заказ: № заказу немає

08.03.2023

Александр М

Отзывы

отличный нет
нормальный нет