Zoo-opt, интернет-магазин
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Я звернулася до магазину 2.12.2022 з питанням сприводу акційної вартості корму для собак Trainer для малих порід з ягням, що насайти була вказана в розмірі 1608,20грн, не отримавши відповідь вирішила оформити замовлення, щоб встигнути до закінчення акції. Сплативши замовлення через функцію «безпечна покупка від Prom.ua» я стала очікувати щоб зі мною зв’язалися менеджери магазину. Виявивши, що субота і неділя не робочі дні, я очікувала на зв’язок в понеділок. Отже в понеділок 5.12.2022р зі мною зв’язалась менеджер магазину і сказала, що акція вже скінчилась і вони можуть запропонувати доплатити за корм. В той же час я відвідала сайт магазину, ну якому все ще буда акційна ціна, про що я сповістила менеджера, до того ж зауважу моє замовлення вже сплачене(!) Вона сказала що треба оновити сторінку і ось буквально тільки що вони відправили останню пачку корму за акційною ціною іншому покупцю. А сому не мені? Моє замовлення сплачене вже і таким чином я зафіксувала ціну. На що мені відповіли що вони оплати не отримували, бо через пром.юа вони її отримують тільки після того як клієнт отримує замовлення. Добре, то ж ви весь час можете тягнути в не відповідати замовнику аж доки не скінчиться акція і висушувати курувати товари за більш високою ціною. Також аргументували це тим що не було світла і не було можливості зупинити акцію. Але ж не 2 доби світла не було і ви залишили акційну ціну на свої вихідні тож мали б передбачити ситуацію що ви на вихідних ціну не змінюєте!!!
Я відмовилась доплачувати, бо оформила і сплатила вже своє замовлення ще 2 дні тому. Я сказала що такі дії схожі на шахрайство і порушують статтю 19 Закону України про захист прав споживача «Заборона нечесної підприємницької практики», а саме пункт 3.1.
На що менеджер сказала, що скарг не бояться бо працюють вже 8 років і це моє право писати скарги. Цим правом і планую скористатись.

Менеджер: Анастасія
Заказ: 218134624

06.12.2022

Юлия Авраменко

Отзывы

отличный нет
нормальный нет