RoomDepot, интернет-магазин
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Замовляли тут куточок елвіс з доставкою. куточок має сучасний дизайн, комфортний але і не громоздкий. Красиво виглядає на кухні додає нотки свіжості. Вибрали в обивці велюр-антикіготь - обивка приємна на дотик. В середині є три ніши. Збирається за 5 хв. Ми задоволені магазином та куточком - виріб дійсно отримали такий, та навіть кращий ніж очікували. Менеджери професійні та вічливі, допомгли з вибором обивки. Тому ми рекомендуємо Румдепот для замовлення.

Менеджер: Сергій
Дякуємо за гарний відгук) Будемо раді вас бачити в числі постійних клієнтів.

08.12.2019

igor_BZA
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Років вісім тому при переїзді в свою квартиру переді мною постало питання про покупку ліжка. Хотілося щось за помірну ціну. Були недорогі, але без ортопедичного матраца. А красиві дерев'яні були не по моїй кишені. Тим більше, купувала я вже за свої гроші, не батьківські) Виявилося, є дуже пристойні металеві ліжка. Різноманітних форм і розмірів, і ціна невелика. Фірма-виробник українська, МЕТАКАМ. Ліжка виконані з металевого профілю, прутів та труби. І вибір мій впав на ліжко металеве Комфорт МЕТАКАМ 140х190 см біле. Дуже подобається і комфортно спати, головне не скрипить ))) Дякую за професійну консультацію менеджерам магазину румдепот.

Заказ: 450
Дякуємо і вам за довіру. Звертайтеся, будемо раді вас бачити в числі постійних покупців.

06.11.2019

Ольга Седегова
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Замовляли деревяне ліжко лорд з механізмом фабрики лев. менеджери люб'язні та вічливі - допомогли вибрати та все розповіли, окрема подяка менеджеру Сергію. Магазин який завоював довіру та підтвердив її виконаним замовленням. Ліжко гарно пофарбоване, все чітко підігнане, приємне на дотик. ламелі замовили посилені - каркас для ламелей металевий. ми задоволенні. дякуємо.

Менеджер: Сергій
Заказ: 476
Доброго дня. Так, дійсно ви вибрали якісний виріб. Дякуємо за довіру та гарний відгук. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.

23.10.2019

Алина Парнывода

Отзывы

нормальный нет
не рекомендую нет